Pixel Touch logo
a

Web Design

Credem ca un web design de calitate este esențial pentru a crea o experiență online remarcabilă, consolidând credibilitatea si creșterea conversiilor.

WEB - PIXEL TOUCH

Portofoliu

Website-uri realizate de noi prin design cu implementare wordpreess

Servicii  web

Dezvoltăm website-uri remarcabile prin servicii de UX /UI design, implementare WordPress, SEO și testare. Serviciile enumerate mai jos contribuie la website-urile create de noi. Acestea pot fi oferite și separat în anumite condiții.

Proces ux design -pixel touch

UX / UI design

Dezvoltarea de website-uri care pornesc de la nevoile utilizatorilor. UX designul ia în considerare ușurința de navigare a unui utilizator din momentul în care ajunge pe website-ul dumneavoastră până la interacțiunea finală.

Folosim procese de cercetare a pieței, tipologii de clienți, prototipuri wireframe, testare și, mai apoi, implementare web. În acest mod, ajungem la o variantă optimă între nevoile utilizatorilor și nevoile dumneavoastră, ca și client business.

Implementare WordPress

De ce WordPress? Cu WordPress, administrarea conținutului site-ului tău devine mult mai ușoară. Fie că ești la început sau ai experiență, vei aprecia interfata intuitivă și posibilitatea de a-ți actualiza site-ul cu ușurință.

Cu funcții native de SEO, WordPress te ajută să te poziționezi mai bine în motoarele de căutare. Atrage atenția clienților potențiali cu un conținut optimizat și ușor de găsit.

Implementare WordPress Pixel Touch
Optimizare SEO

Optimizare SEO

Un website fără o minimă optimizare SEO este practic invizibil în peisajul online aglomerat. Ne preocupăm de fiecare detaliu pentru a asigura o prezență puternică și vizibilă in mediul online.

In acest sens, avem mare grijă ca website-ul să fie conform standardelor. Imaginile sunt optimizate pentru o încărcare mai bună, titlurile sunt bine ierarhizate, și întregul website să conțină meta tags eficiente, contribuind la indexarea corespunzătoare a conținutului de către motoarele de căutare.

 

Testare web

Este important să testăm fiecare produs care pleacă de la noi, până la urmă, imaginea dumneavoastră online reflectă și capacitățile noastre.

Testăm variantele responsive, asigurându-ne că afișarea conținutului este corectă atât pe web, cât și pe tabletă și mobil.

Cu utilizatori provenind din diferite medii online, ne asigurăm că site-ul dvs. este afisat corect si arată bine pe toate fronturile.

Testare Web si Mobil si Mobil - Pixel touch

Prețuri

Un proces transparent care este menit să mențină o comunicare constantă cu clientul.

%

Hint

Mai mult de 46% dintre căutările online se concentrează pe căutări locale. Incepe proiectul tau acum!