Pixel Touch logo
a

Social Media

Stabilește o prezență online cu ajutorul social media. De la personalizarea paginilor până la campanii de promovare, suntem alături de tine.

Social Media - PIXEL TOUCH

Servicii

Oferim servicii complete, de la crearea de conturi noi și personalizare, până la promovare. Suntem lângă tine de la început pentru a-ți seta afacerea pentru succes în mediul online.

Campanii -Social Media Pixel Touch

Companii online

Specializați în design și implementare campanii pe Facebook și Instagram, suntem aici pentru a vă ajuta să vă promovați oferta sau produsele în fața publicului dorit.

Beneficiați de expertiza noastră în optimizarea conținutului și a strategiilor de promovare, pentru a obține rezultate vizibile și a vă conecta cu audiența potrivită.

Creare și promovare conturi Social Media.

Dacă întâmpini dificultăți în personalizarea conturilor de social media, nu-ți face griji! Ne ocupăm noi de asta! Realizăm crearea și personalizarea acestora, astfel încât tu să poți să te concentrezi pe alte aspecte ale afacerii tale.

Lasă-ne să transformăm profilurile tale într-un mod atractiv și profesionist!

rapoarte social media

Rapoarte la finalul campaniei

La finalul campaniei, îți furnizăm un raport detaliat care include informații despre numărul de utilizatori atinși.

În plus, oferim consultanță în elaborarea strategiei pentru viitor, pentru a maximiza impactul și eficacitatea viitoarelor tale campanii.

La un mesaj distanță.

Vrei un conținut Social Media altfel?

Trimite-ne un email cu cerințele tale și te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.