Pixel Touch logo
a

Brand / Branding

Încrederea clienților este cheia în procesul de cumpărare sau colaborare cu un brand. Un brand autentic transmite o poveste și se conectează emoțional cu publicul său.

Portofoliu Brand

Servicii brand

Servicii profesionale de creație de brand, identitate vizuală, consultanță în promovare și înregistrare.

Logo / Brand design

Stim că primul pas este întotdeauna cel mai important, vă ghidăm cu entuziasm în procesul de creare a unei identități de brand distincte. De la designul logo-ului la definirea elementelor vizuale cheie, suntem aici pentru a vă ajuta să vă conturați povestea.

In procesul de creatie folosim metode ca Design thinking si studii de piata al competitorilor pentru a livra un logo distinctiv și memorabil.

 

Identitate vizuală

Dezvoltarea unui set coerent de elemente vizuale, materiale de promovare, pentru a contura identitatea vizuală a brandului.

Aveti posibilitatea sa vizualizati brand-ul dumneavoastra pe diferite materiale cum ar fi: carti de vizita, coli cu antet, plicuri, imprimare pixuri, tricouri etc…

Identitate vizuala - Pixel Touch
Ghid de brand - PIxel Touch

Ghid de brand

Elaborarea unui ghid detaliat care să ofere direcții clare privind utilizarea corectă a elementelor de brand în diverse contexte. De la culori RGB si CMYK pana la variatiunile de folosire, cele mai bune practici.

Consultanta inregistrare OSIM

Va pregatim logo-ul pentru inregistrarea lui la OSIM si va oferim un tutorial in care o sa gasiti toti pasii necesari pentru a va inregistra brand-ul.

inregistrare-brand

Preturi

Servicii profesionale de creatie de brand, identitate vizuala si consultanta in promovare.

Vrei un brand online?

Trimite-ne un email cu cerințele tale și te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.