Pixel Touch logo
a

Social Media

Sodolescu

Sodolescu Imobiliare și Construcții este o companie din Timișoara care oferă servicii în domeniul imobiliar. Clientul ne-a contractat pentru editarea unui videoclip promoțional pentru unul dintre proiectele lor.

Programe

Adobe Premiere Pro
Adobe After Effects
Meta Business Suite
Adobe Photoshop
Adobe Illustrator

Categorii

Social Media

Sodolescu Social Media Hale Tomnatic

Brief-ului consta în promovarea vânzării a 4 hale comerciale de producție. Obiectivul este să evidențiem beneficiile și avantajele locației, cu accent pe proximitatea față de granița cu Ungaria, Serbia și Timișoara. Textele necesitau o versiune în limba română și una în limba engleză pentru a atinge un public diversificat.

Clientul a solicitat o campanie de promovare pe platformele sociale Facebook și Instagram, pentru a-și crește vizibilitatea și notorietatea produsului.

Procesul

Brief si materiale

In acest pas am primit informațiile de bază de la client. De asemenea, am primit și videoclipul de prezentare realizat cu drona

Copywriting

Odată preluat textul de bază, am realizat un conținut polisat care să susțină punctele cheie ale promovării. Au fost create texte atât în limba română, cât și în limba engleză.

Video

In procesul de creație al videoclipului, am extras principalele puncte ale produsului și am încercat să le susținem prin imagini și video.

Campanie

După obținerea accesului de la client pentru a promova campania în numele lui în Meta Business Suite, am ales publicul țintă, durata campaniei și zonele principale în care să fie afișată. Campania a rulat pe Facebook și Instagram.

Promo Video Hale Tomnatic

După obținerea aprobării de la client, am demarat campania publicitară pe platformele Facebook și Instagram, direcționând mesajul către publicul țintă, stabilind durata campaniei și selectând zonele principale de afișare. Acest demers s-a bucurat de un succes remarcabil, generând peste 40,000 de vizualizări în cadrul a două campanii de o săptămână fiecare.

Vrei un brand online?

Trimite-ne un email cu cerințele tale pentru social media și te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.