Pixel Touch logo
a

Web Design

Muzeul Satului 

Muzeul Satului Transilvănean este un proiect în derulare. Acesta va susține în viitor Muzeul Satului localizat lângă Orăștie.

Programe

Adobe Photoshop
Adobe XD
WordPress

Categorii

Web Design

Dental-point-pagini

Brief-ul urmărea obținerea unui website competitiv care să transmită resursele și valorile Muzeului Satului Transilvănean din județul Hunedoara, lângă localitatea Orăștie.

Utilizatorii trebuie să găsească locația rapid, iar în restul paginilor să avem prezentarea caselor tradiționale, prezentarea echipei care a făcut acest proiect posibil și a partenerilor implicați. Un mare accent în viitor va fi plasat și pe secțiunea de evenimente.

Muzeul va avea în interior și un restaurant cu produse tradiționale românești; aici am realizat o listă cu meniul pe care utilizatorii îl pot verifica online pentru a-și face o idee despre ce pot găsi în locație.

Procesul de creeatie

Studiu de piață

Ne-am documentat temeinic, aflând cine sunt competitorii direcți în secțiunea de Muzeu al Satului, ce funcționalități au și cum se prezintă în piață.

UX wireframe

În prima fază, am prezentat clientului o versiune wireframe, astfel încât să avem o bază de discuție despre ceea ce se dorește și care sunt modificările aduse.

Implementare Ui

După aprobarea schițelor inițiale, am trecut la personalizarea paginii web cu brandul clientului.

Testare

În ultimul pas, am testat corectitudinea informațiilor de pe website împreună cu clientul și afișarea corectă a website-ului pe diferite dispozitive.

Varianta mobil

Pentru a asigura claritatea și performanța optimă a site-ului pe cele mai pretențioase telefoane, am depus eforturi considerabile în optimizarea imaginilor și a icoanelor folosite pe site.

Dental-point-pagini
dentalpointclinic-mobil-mockup

Pentru a asigura claritatea și performanța optimă a site-ului pe cele mai pretențioase telefoane, am depus eforturi considerabile în optimizarea imaginilor și a icoanelor folosite pe site. Am folosit tehnici avansate pentru a reduce dimensiunea fișierelor fără a compromite calitatea vizuală, asigurând astfel că site-ul se încarcă rapid și arată impecabil pe ecranele de înaltă rezoluție.

De asemenea, am realizat o optimizare a primelor secțiuni ale site-ului pentru a pune în evidență punctele cheie și acțiunile necesare.

Puncte rezolvate

Prin realizarea website-ului Muzeul Satului Stransilvanean am rezolvat urmatoarele puncte:

N

Adaugare Evenimente

Avand in plan sa organizeze diferite evenimente clientul a cerut a acestea sa fie indexate si in pagina de Acasa. De asemenea cu acesta functionalitate el poate sa-si creeze singur un eveniment din panoul de administrare.

N

Prezenta de brand online

Prin realizarea website-ului Muzeul Satului Transilvanean are acum o prezenta online cu care poate sa atraga noi clienti . Optimizat atat pentru web cat si pentru mobil acum este indexat corect de motoarele de cautare.

N

Facilitarea contactului direct si a locatiei

Am atras atentia butonului de vezi pe harta prin pozitionare si grafica deosebita. Header-ul este prezent si la scroll iar butonul ramane disponibil tot timpu pentru utilizator.

N

Clientul poate sa-si modifice informatia

Prin panoul de adminisrare oferit de Pixel Touch clientul are posibilitatea sa-si modifice informatiile de pe website-ul propriu. Pentru a facilita acest beneficiu am pus la dispozitia clientului tutoriale video.

Vrei un brand online?

Trimite-ne un email cu cerințele tale pentru social media și te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.

Lucrări similare