Pixel Touch logo
a

Leuce

Web Design

Leuce este un proiect de Web design si implementare Worpress pentru o companie care ofera servicii in domeniul electric si mai precis in solutii Smart Home.

Programe

Adobe Photoshop
Adobe XD
WordPress

Dental-point-pagini

Brief-ul urmărea obținerea unui website competitiv care să transmită resursele companiei prin evidentierea serviciilor si a proiectelor. De asemenea se dorea un accent sporit pe evidentierea zonelor de contact.

O alta cerinta a clientului a fost sa detina posibilitatea de a-si edita informatiile de pe website in special partea de proiecte.

 

Varianta mobil

Pentru a te asigura că afacerea ta se remarcă online, website-ul trebuie să fie scalabil, adică să se adapteze fără probleme la diferite dispozitive. Google acordă prioritate site-urilor optimizate pentru mobil, ceea ce poate crește semnificativ vizibilitatea ta. Noi ne dedicăm să construim site-uri responsive, care oferă o experiență plăcută utilizatorilor și îți îmbunătățesc șansele de a fi găsit în căutările Google.

dentalpointclinic-mobil-mockup

Pentru a asigura claritatea și performanța optimă a site-ului pe cele mai pretențioase telefoane, am depus eforturi considerabile în optimizarea imaginilor și a icoanelor folosite pe site. Am folosit tehnici avansate pentru a reduce dimensiunea fișierelor fără a compromite calitatea vizuală, asigurând astfel că site-ul se încarcă rapid și arată impecabil pe ecranele de înaltă rezoluție.

Puncte rezolvate

Prin realizarea website-ului Leuce am rezolvat urmatoarele puncte:

N

Administrarea Proiectelor

Clientul are posibilitatea sa-si administreze singur proiectele din panoul de administrare.

N

Prezenta de brand online

Prin realizarea website-ului Leuce are acum o prezenta online cu care poate sa atraga noi clienti . Optimizat atat pentru web cat si pentru mobil acum este indexat corect de motoarele de cautare.

N

Facilitarea contactului direct

Pe fiecare pagina vizitatorul are posibilitatea de a intra in contact cu lientul prin prezenta link-urilor de contat si a formularului de contact.

N

Clientul poate sa-si modifice informatia

Prin panoul de adminisrare oferit de Pixel Touch clientul are posibilitatea sa-si modifice informatiile de pe website-ul propriu. Pentru a facilita acest beneficiu am pus la dispozitia clientului tutoriale video.

Nu ai website?

Trimite-ne un email pentru o programare sau cu cerințele tale și te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.

Alte lucrări web