Pixel Touch logo
a

Web Design

DialogData

Website-ul Dialog Data face parte dintr-un proiect mai amplu în care ne-am ocupat de toată identitatea vizuală web design și social media.

Programe

Adobe Photoshop
Adobe XD
WordPress

Categorii

Web Design

Dental-point-pagini

Brief-ul urmărea realizarea unui website care să transmită mai bine valorile și serviciile companiei. Noul website trebuia să transmită actualitate, comunicare – dialog, conectivitate și tehnologie online.

Website-ul trebuie să fie unul care să reziste în timp, să ofere încredere în serviciile și valorile companiei. De asemenea, el trebuie să atragă și generațiile mai tinere, un aspect important al companiei în dezvoltarea de noi talente în domeniul IT. dialogdata

Procesul de creatie

Studiu de piata

Ne-am documentat temeinic afland cine sunt competitorii directi in sectiunea de Muzeu al Satului, ce functionalitati au si cum se prezinta in piata.

UX wireframe

In prima faza am prezentat clientului o versiune wireframe astfel incat sa avem o baza de discutie a ce se vrea si care sunt modificarile aduse.

Implementare Ui

Dupa aprobarea schitelor initiale am trecut la personalizarea paginii web cu brandul clientului.

Testare

In ultimul pas am testat corectitudinea informatiilor de pe website impreuna cu clientul si afisarea corecta a website-ului pe diferite dispozitive

Dental-point-pagini
dentalpointclinic-mobil-mockup

Varianta web mobil

În versiunea pentru mobil am realizat o optimizare a primelor secțiuni ale site-ului pentru a pune în evidență punctele cheie și acțiunile necesare.

Într-un mod simplu și intuitiv, vizitatorii pot identifica serviciile oferite de către Dialog Data și pot accesa rapid informațiile relevante. Astfel, ne asigurăm că experiența utilizatorilor este eficientă și captivantă, indiferent de dispozitivul pe care îl utilizează.

Puncte rezolvate

Prezenta de brand online

Prin realizarea website-ului Dialog Data are acum o prezenta online actualizata. Optimizat atat pentru web cat si pentru mobil acum este indexat corect de motoarele de cautare

Servicii vizibile

Prin optimizarea modului de afișare al serviciilor, acum utilizatorul are acces rapid la acestea chiar din primul ecran, atât pe web, cât și pe mobil.

Prezentarea echipei

După cerințele inițiale ale clientului, am adus echipa în prim plan prin imagini atractive afișate pe pagina de acasă.

De asemenea, pagina de cariere este optimizată pentru a afișa un aspect primitor vizitatorului. Zona de echipă este susținută și prin pagina de blog, care conține activitățile echipei și evenimentele la care participă.

Vrei un brand online?

Trimite-ne un email cu cerințele tale pentru social media și te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.

Alte lucrări web design si implementare