Pixel Touch logo
a

Dialog Data

Web Design

Website-ul Dialog Data face parte dintr-un proiect mai amplu în care ne-am ocupat de toată identitatea vizuală web design și social media.

Programe

Adobe Photoshop
Adobe XD
WordPress

Dental-point-pagini

Brief-ul urmărea realizarea unui website care să transmită mai bine valorile și serviciile companiei. Noul website trebuia să transmită actualitate, comunicare – dialog, conectivitate și tehnologie online.

Website-ul trebuie să fie unul care să reziste în timp, să ofere încredere în serviciile și valorile companiei. De asemenea, el trebuie să atragă și generațiile mai tinere, un aspect important al companiei în dezvoltarea de noi talente în domeniul IT. dialogdata

Procesul de creație

Studiu de piață

Ne-am documentat temeinic aflând cine sunt competitorii direcți, ce funcționalități au și cum se prezintă în piață.

UX wireframe

În prima faza am prezentat clientului o versiune wireframe astfel încât avem o baza de discuție a ce se vrea și care sunt modificările aduse.

Implementare Ui

După aprobarea schițelor inițiale am trecut la personalizarea paginii web cu brandul clientului.

Testare

Am testat corectitudinea informațiilor de pe website împreună cu clientul și afișarea corectă a website-ului pe diferite dispozitive și browsere.

Dental-point-pagini
dentalpointclinic-mobil-mockup

Varianta web mobil

În versiunea pentru mobil am realizat o optimizare a primelor secțiuni ale site-ului pentru a pune în evidență punctele cheie și acțiunile necesare.

Într-un mod simplu și intuitiv, vizitatorii pot identifica serviciile oferite de către Dialog Data și pot accesa rapid informațiile relevante. Astfel, ne asigurăm că experiența utilizatorilor este eficientă și captivantă, indiferent de dispozitivul pe care îl utilizează.

Puncte rezolvate

Prezență de brand online

Prin realizarea website-ului Dialog Data are acum o prezență online actualizată. Optimizat atât pentru web cât și pentru mobil, website-ul este indexat corect de motoarele de căutare.

Servicii vizibile

Prin optimizarea modului de afișare al serviciilor, acum utilizatorul are acces rapid la acestea chiar din primul ecran, atât pe web, cât și pe mobil.

Prezentarea echipei

După cerințele inițiale ale clientului, am adus echipa în prim plan prin imagini atractive afișate pe pagina de acasă.

De asemenea, pagina de cariere este optimizată pentru a afișa un aspect primitor vizitatorului. Zona de echipă este susținută și prin pagina de blog, care conține activitățile echipei și evenimentele la care participă.

Nu ai website?

Trimite-ne un email cu cerințele tale și te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.

Alte lucrări web