Pixel Touch logo
a

Dialog Data

Social Media

Dialog Data este o companie care oferă servicii IT în Timișoara, cu sediul principal în Germania. În acest caz, clientul nu avea o prezență pe Social Media.

Programe

Adobe Photoshop
Adobe Illustrator

Dental-point-pagini

Clientul își dorea o prezență online prin care să-și prezinte serviciile, să atragă noi talente și să fie ușor de găsită locația.

În acest caz, clientul își dorea o promovare online organică.

Ne-am ocupat de crearea și personalizarea paginilor de Instagram, Facebook și Google Business. De la poziționarea logo-ului pe avatar până la posturi personalizate în concordanță cu brand-ul clientului.

Prezentarea serviciilor

Serviciile sunt prezentate prin design-ul unor card-uri personalizate. Ilustrațiile au fost create pentru fiecare serviciu în parte și fac parte din noua imagine Dialog Data. În acest proces, am realizat și compoziția generală prin care o să afișăm logo-ul și textele aferente fiecărui post.

Clear space

Promovarea echipei

În promovarea echipei și a spiritului degajat al Dialog Data, ne-am ocupat de ședințe foto la locația clientului și în câteva evenimente organizate de acesta.

Am realizat copy-ul și design-ul pentru posturile Facebook, Instagram și Google Business, acesta din urmă susținând și locația. 

Clear space

Prin realizarea paginilor de Facebook, Instagram și Google Business, clientul are o prezență online care îl ajută în promovarea identității lui vizuale, optimizarea locației și optimizarea paginii web.

Social Media - PIXEL TOUCH

Nu ai Social Media?

Trimite-ne un email pentru o programare sau cu cerințele tale și te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.