Pixel Touch logo
a

Dental Point Clinic

Design cu implementare WordPress

Dental Point Clinic este o clinică de stomatologie din Timișoara. În acest caz, clientul nu avea o prezență online puternică; pentru promovare, se baza doar pe social media. Pentru acest proiect, ne-am ocupat de realizarea website-ului de prezentare.

Programe

Adobe Photoshop
Adobe XD
WordPress

Dental-point-pagini

Brief-ul urmărea obținerea unei prezențe online profesionale prin care să subliniem faptul că Dental Point Clinic are toate dotările necesare pentru a se numi o clinică de stomatologie.

Evidențierea clară a numărului de contact și a poziției pe hartă.

Procesul de creație

În acest caz clientul a stabilit o ședință foto cu un fotograf profesionist, care a reușit să livreze imaginile de care avem nevoie pentru a promova clinica cu imagini personalizate care să sublinieze fiecare aspect din serviciile și beneficiile Dental Point Clinic.

Studiu de piață

De la începutul discuțiilor, am avut un etalon clar de imagine și am identificat principalii competitori din partea clientului.

UX wireframe

Realizarea de schițe inițiale pentru a ne alinia viziunea noastră cu cea a clientului.

Implementare Ui

După aprobarea schițelor inițiale, am trecut la personalizarea paginii web cu brandul clientului.

Testare

În ultimul pas, am testat corectitudinea informațiilor de pe website împreună cu clientul și afișarea corectă a website-ului pe diferite dispozitive.

Dental-point-pagini
dentalpointclinic-mobil-mockup

Varianta mobil

Pentru a asigura claritatea și performanța optimă a site-ului pe cele mai pretențioase telefoane, am depus eforturi considerabile în optimizarea imaginilor și a icoanelor folosite pe site.

Am utilizat tehnici avansate pentru a reduce dimensiunea fișierelor fără a compromite calitatea vizuală, asigurând astfel că site-ul se încarcă rapid și arată impecabil pe ecranele de înaltă rezoluție.

De asemenea, am realizat o optimizare a primelor secțiuni ale site-ului pentru a evidenția punctele cheie și acțiunile necesare. Într-un mod simplu și intuitiv, vizitatorii pot identifica serviciile oferite de clinica dentară și pot accesa rapid informațiile relevante. Astfel, ne asigurăm că experiența utilizatorilor este eficientă și captivantă, indiferent de dispozitivul pe care îl utilizează.

Puncte rezolvate

Prin realizarea website-ului Dental Point Clinic am rezolvat urmatoarele puncte:

N

Optimizarea imaginilor

In cazul paginii “Echipa” unele persoane nu aveau imagine de profil sau din timp in timp acestea se schimbau. Am venit cu solutii penru a face aceasta tranzitie intr-un mod integrat cu imaginea clientului.

N

Prezenta de brand online

Prin realizarea website-ului Dental point Clinic are acum o prezenta online puternica. Optimizat atat pentru web cat si pentru mobil acum este indexat corect de motoarele de cautare

N

Facilitarea contactului direct si a locatiei

Prin aducerea elementelor de contact la indemana utilizatorilor acestia pot lua contact prin email sau teleofon inainte sa faca primul scroll. Aceasta a fost si una din cerintele clientului.

N

Clientul poate sa-si modifice informatia

Prin panoul de adminisrare oferit de Pixel Touch clientul are posibilitatea sa-si modifice informatiile de pe website-ul propriu. Pentru a facilita acest beneficiu am pus la dispozitia clientului tutoriale video. 

Nu ai website?

Trimite-ne un email cu cerințele tale și te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.

Alte lucrări web