Pixel Touch logo
a

Carpatair

Branding

Design brosura – Instructiuni de siguranta pentru Fokker 100, avion din cadrul companiei Carpatair. 

 

Programe

Adobe Photoshop
Adobe illustrator

Categorii

Brand

Dental-point-pagini

Brief-ul urmărea obținerea unei broșuri care să prezinte instrucțiunile de siguranță pentru avionul de tip Fokker 100.

Această broșură trebuia să conțină seturi de ilustrații cu un aspect profesional, să respecte standardele internaționale și să fie în acord cu brand-ul Carpatair.

Procesul

Obținerea informațiilor

Întrucât ne confruntăm cu un domeniu absolut nou, caracterizat de numeroase restricții, am fost nevoiți să ne ghidăm după cerințele și referințele clare ale clientului.

Schite initiale

Am trecut la schitarea de mana a ilustratiilor lund in considerare cerintele iar mai apoi am prezentat variantele clientului pentru directia de inceput.

Schite si vectori

După aprobarea inițială a schițelor, s-a trecut la digitalizarea acestora prin folosirea Adobe Illustrator pentru a obține cea mai bună calitate

Bun de Tipar

În ultimul pas, clientul a verificat informațiile finale, iar noi am trecut la pregătirea broșurii pentru tipar. După obținerea confirmării finale pentru tipar, am trimis varianta finală clientului.

 

 

Toate imaginile au fost schițate manual, apoi transferate în format digital – vector, pentru cea mai bună calitate de print.

Un proiect complex, în cadrul căruia am realizat peste 40 de ipostaze de ilustrații cu personaje în diverse poziții, peste 10 tipuri de compoziții cu icoane personalizatee și am menținut linia de brand a companiei Carpatair.

 

Brand / Branding

Trimite-ne un email cu cerințele tale și te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.

Alte lucrări de brand